Hva er viktig for deg i valget av kattehotell?

kattehotell malvik

Hva ser du som ansvarlig dyreeier etter der du skal sette igjen pusen din? Holder det at det ser fint ut, eller ser du også etter om Mattilsynets krav er ivaretatt?

Det er mange faktorer som skal være på plass på et sted hvor du skal sette igjen et av dine kjæreste familiemedlemmer. Det skal ikke bare være et koselig oppholdssted for pusen, men det skal også være trygt og sikkert, både selve bygget – men også interiøret i hotellet. Når du kommer inn på et kattehotell, så kan du spørre deg selv; Er alt lagt til rette for at ingen katter kan rømme? Er det ventilasjonsanlegg slik at kattene får god luft? Er bygget isolert, slik at temperaturen er optimal- sommer som vinter? Er hygienen god, og har de utarbeidede planer for grundig og effektiv rengjøring av hotellet? Er interiøret gunstig i forhold til sikker aktivitet? Ligger alt til rette for at katten din skal få nok plass å leke på – både ute og inne? Hvordan er omgivelsene rundt kattehotellet – er det fredelig, eller mye støy? Og sist men ikke minst- er det kompetente folk som skal ta vare på katten din?

Når katten din er på kattehotell, så skal du kreve at den skal få like god behandling som du vil ha på din ferie. Da er det viktig å gjøre litt research. Vi på Pusehuset er svært opptatt av kvalitet. Det er dette vi mener gjør oss til et kattehotell i særklasse. I tillegg til at hotellet vårt er fint, er det også kvalitet i alle ledd. Vi har store rom, godt og næringsrikt fôr, tett samarbeid med Sveberg Dyrehospital og kompetente og dyrevante medarbeidere. I tillegg er det viktig for oss at alle kravene til teknisk utforming av hotellet er ivaretatt. Vi har ventilasjonsanlegg med stor kapasitet, varme i gulvene, sikring i forhold til rømning, god belysning og alarmsystem for både innbrudd og brann. Vi har et oversiktlig hotell, som gjør at vi enkelt får kontroll over alle våre gjester dersom brann skulle oppstå. Rommene inneholder alt hva din katt måtte trenge, og hos oss er kattens tilpasning, trivsel og trygghet førsteprioritet.

Vi har store fellesområder, både ute og inne. Her er det mulighet for mye aktivitet, noe som er viktig for kattens fysiske og psykiske helse. Det er viktig for oss at vårt kattehotell skal være pusens andre hjem. Derfor legger vi stor vekt på at interiøret skal være innbydende og koselig, mykt, varmt og godt. Vi oppfordrer alle til å dra rundt på besøk på kattehotellene i distriktet, for å se hva som passer best for deg og din katt.

Velkommen skal du være!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *