OM PUSEHUSET

Et lite innblikk i kattens opphold på Pusehuset, våre fasiliteter og
tekniske utforminger


LITT INFO OM PUSEHUSETKosegaranti
-På kattens premisser-

Inne på Pusehuset er det en rolig og koselig atmosfære, med et hint av jungelliv og mye gøy. Vi har 35 romslige og koselige hotellrom, som inneholder alt hva din katt måtte trenge. Vi har stort fokus på at katten din skal ha det behagelig på ferie, og jobber hele tiden for at pusen skal ha en like god ferie som eierne sine.

Ettersom at vi har et begrenset antall rom, kan vi garantere at pusen din vil bli godt fulgt opp av vårt dyktige personale! Vi har kosegaranti!
Vi integrerer alle kattene, såfremt dette er ønskelig for eier. Dette gjør vi for at de skal få en sosial og aktiv ferie, som består av mye lek og moro. Fellesområdet består av klatrestativer, klorebrett, kattesenger og fløyelsmøbler, og alt annet en katt måtte ønske seg. Vårt personale vil store deler av dagen være tilstede når kattene er sammen. På denne måten vil de alltid være trygge, selv om de ikke bare ligger på rommene sine.

Om du ikke ønsker at katten din skal være sammen med andre, kan du bestille vår flotte Delux suite, med tilhørende privat luftegård hvor katten din kan gå inn og ut som den selv ønsker sommerstid. Luftegården blir stengt på natten, for din katts sikkerhet. Pusen kommer uansett til å få rikelig med oppmerksomhet om den ønsker, selv om den ikke er sammen med de andre.”Her hos oss gjør vi alltid det lille ekstra for katten din. Om den er ung eller gammel, frisk eller avhengig av ekstra pleie, så vil vi gjøre det vi kan for å møte dens individuelle behov, og ta vare på den som om den var vår egen.”


God mat og frisk luft

Vi har et stort uteareal på 50m2 med klatremuligheter, gressplen, hyller og ulike leker. Det er god høyde til taket, så man får følelsen av god plass. Vi har forskjellige underlag i uteområdet, slik at kattene selv kan bestemme hvor de vil være. Vi har platting, gressplen og betong. På denne måten får de god variasjon, og får stimulert sitt behov for utforskning. I tillegg gir dette mulighet til temperaturregulering, da mange liker å ligge på betongen når det er varmt ute, mens gressplenen er deilig når det er litt kaldere. Målet med uteområdet er at kattene skal få en følelse av frihet, og at oppholdet på hotellet blir så behagelig og spennende som mulig. Her kan kattene få være på dagtid så lenge de selv ønsker. Uteområdet er bygd av snekkere, og det er 100% rømningssikkert.

Vi fôrer med kvalitetstørrfôr fra Royal Canin, både på rommene og i fellesarealene, og det blir brukt godbiter og våtfôr når vi trenger å tilby våre gjester noe ekstra, som i forbindelse med håndtering og børsting. Dere må gjerne ta med eget tørrfôr (og våtfôr) om dere ønsker, men dette gir ikke fradrag i prisen. Ønsker man at katten skal få servert våtfór i tillegg, er dette å få kjøpt for et lite pristilegg. Vi bruker EverClean kattesand i alle kattekasser.

God hygiene

Vi har et kompetent personale, som er vant med å håndtere katter og andre dyr. Vi kommer til å bruke tid på å få katten din trygg, både på oss og på de nye omgivelsene. I kort avstand til Pusehuset finnes flere erfarne veterinærklinikker, så vi kan handle raskt om noe skulle skje. Bygget er bygd til formålet, og ble reist våren 2016. Det betyr at det er trygt og ikke minst tilrettelagt for våre herlige gjester. Våre fasiliteter er lagt til rette for at katten din skal få feriere på et godkjent, rent og hygienisk hotell, som har alle Mattilsynets retningslinjer ivaretatt. Det er svært viktig for oss med god hygiene, og vi har et eget rom med renholdsutstyr og vaskemidler. I tillegg er gulvet og rommene lett å rengjøre. Etter alle besøk blir alle rommene vasket ned og desinfisert, slik at bakterier og evt. smittefare er utelukket.
Vi har strenge rutiner på renhold, og en egen renholdsmanual som blir fulgt nøye.

Før du skal booke plass for katten din, må du lese våre betingelser:

Betingelser

KORT OM TEKNISKE UTFORMINGER

 • Varme i gulvene

  Katter er glade i varme, og derfor har vi lagt varmekabler i alle gulv i hotellet vårt. Dette regulerer også temperaturen i hele kattehotellet både sommer og vinter.

 • Ventilasjonsanlegg

  Vi har installert et godt og balansert ventilasjonsanlegg som sikrer at katten din får rikelig med frisk luft, til alle døgnets tider. I tillegg gjør dette at vi kan regulere temperaturen inne i hotellet etter hvilke temperaturer som er ute. Er det veldig varmt ute kan vi senke temperaturen inne i hotellet, og omvendt.

 • Røykvarsler og brannsikring

  Bygget er delt inn i ulike brannceller, og kattehotellet er i en egen. Dette betyr at brann som evt. oppstår i en annen celle (annen del av bygget), ikke kan spre seg inn til hotellet. I tillegg har vi en av de mest sensitive røykvarsleren på markedet som er koblet opp mot Verisure, så skulle det oppstå brann kommer det automatisk utrykning. Det samme gjelder også for innbrudd. Ettersom hele hotellet befinner seg i én og samme etasje, har vi til enhver tid mulighet for å ha kontroll på alt som skjer, og våre gjester. Dette gjør det også mulig å få våre gjester ut i god behold dersom brann skulle oppstå. Sikringstiltak for at uønskede hendelser ikke skal kunne skje er gjort, og gjennomføres jevnlig.

 • Dør med kodelås og alarm

  Inngangsdøren til hotellet vårt er låst til alle døgnets tider. Man kommer kun inn med kode. Årsaken til dette er våre gjesters sikkerhet. På denne måten får vi forsikret oss om at ingen kan komme inn uten at vi vet hvem det er.

 • Dispensere

  Vi har dispensere med antibac, både for gjester og for ansatte.

 • Kamera

  Når vi ikke er på Pusehuset kan vi med et webkamera titte innom hvordan pusene har det på fellesrommet.


EKSTRA TJENESTER TIL KATTEN DIN

Snapchat og sosiale medier

Vi som selv er dyreeiere vet hvor viktig det er å få bekreftet at de har det bra når vi er borte fra dem, og derfor ser vi på denne tjenesten som en selvfølge. Vi har både Snapchat, Instagram og Facebook, hvor du kan følge med på pusen din mens du er bortreist. For daglige oppdateringer kan du legge oss til på snapchat; «pusehuset». Her legger vi ut videoer og bilder av gjestene våre, og ting som skjer på hotellet. Dette er en helt gratis ekstratjeneste, hvor vi kan nå ut til dere, både gjennom bilder og video. Om du ønsker bilder på SMS er dette selvfølgelig også helt i orden (I høysesong kan vår kapasitet til SMS være noe mindre).

Medisinering og Pleie

Om katten din trenger medisin i løpet av oppholdet, ordner vi selvfølgelig med dette innenfor våre åpningstider (vi setter ikke injeksjoner). Vi har flere erfarne veterinærklinikker i nærheten, så om katten din trenger ekstra pleie eller behandling, kommer vi til å rådføre oss med både deg som eier og veterinær, slik at vi vet hvordan vi på best mulig måte kan pleie katten din. Det er viktig for oss at alle våre gjester blir nøye fulgt opp gjennom hele sitt ferieopphold hos oss.