BETINGELSER

Ting og tang som er greit å vite før dere kommer til oss


FØR KATTEN SJEKKER INN • Forberedelse før ankomst

  Alle katter må være vaksinerte, og vaksinasjonskort skal forevises ved ankomst. Av preventative årsaker kan det være hensiktsmessig at alle utekatter får markkurbehandlinger i løpet av året. Observerer vi mark i løpet av oppholdet vil vi gi markkur på eiers regning. Katter over 6 mnd må være kastrerte/steriliserte. Ta gjerne med en pute, pledd eller leke som pusen er glad i. Det er ofte lettere å finne seg tilrette når de har sin egen lukt i rommet. Legg oss til på snapchat (pusehuset), så kan du følge med på hverdagen på Pusehuset.

 • Vaksinasjonskrav

  Katten din må være vaksinert mot Parvovirus (kattepest) og Calici og Herpesvirus (katteinfluensa). Det betyr at fullvaksinering (Grunnvaksine 1 og 2) må være ferdig senest 14 dager før oppholdets start. Følger katten din det vanlige vaksinasjons-programmet og blir vaksinert en gang i året, trenger du ikke å tenke på denne fristen. Har ikke katten gyldig vaksine kan den avvises ved bestilling. Vi forbeholder oss også retten til å avvise katten ved ankomst om den ikke har gyldig vaksine. Dersom det ved ankomst viser seg at katten ikke har gyldig vaksinasjon og/eller gyldig vaksinasjonsbevis, og derfor ikke kan komme inn på hotellet, må oppholdet likevel betales fullt og helt.

 • Sykdom og Forsikring

  Om katten skulle bli syk under oppholdet, forbeholder vi oss retten til å kontakte veterinær på eiers regning. I kort avstand fra Pusehuset finnes flere erfarne veterinærklinikker, slik at vi raskt kan gi katten din hjelp. Om katten din er syk eller skadet før oppholdet, må vi få en skriftlig beskjed om dette per mail før ankomst. Det kommer ingen tillegg i prisen om katten din må ha daglig medisinering innenfor vår åpningstid (vi setter ikke injeksjoner). Katteeier er selv ansvarlig for å vurdere om katten skal være forsikret med veterinærforsikring og livsforsikring. Vi anbefaler at alle katter skal være forsikret.

 • Betaling

  Betaling gjøres via faktura som blir sendt per mail etter avreise. Om dere i forbindelse med deres besøk ønsker å handle i vår butikk, så kan også dette settes på samme faktura. Vi ønsker ikke kontant betaling.

 • Avbestilling

  Avbestilling kan foretas inntil 7 dager før ankomst utenom skoleferier. Dette innebærer konkret at det må være 7 (14 i skoleferier) hele dager mellom ankomstdag og avbestillingsdag. Avbestilling som skjer senere enn dette blir belastet med 50% av oppholdets totalbeløp. I skoleferier som påske, jul (15.12-15.01) og i sommerferien (15.6-15.8), kan avbestilling foretas inntil 14 dager før oppholdets start. Avbestilling etter dette blir også belastet med 50% av oppholdets totalbeløp. Alle avbestillinger som skjer dagen før ankomst blir belastet med 100% av oppholdets totalbeløp. ALLE AVBESTILLINGER SKAL GJØRES SKRIFTLIG PR MAIL ELLER MELDING. Muntlig avbestilling regnes ikke som gyldig.

 • Endring av opphold

  Ønsker du å endre oppholdets varighet, må dette skje senest 3 dager før ankomst/avreise. Forlengelse av opphold kan kun foretas såfremt det er ledig kapasitet. Det er mulig å spørre om dette når som helst ila oppholdet. Forkortelse av opphold følger de samme reglene som for avbestilling. ALLE ENDRINGER SKAL GJØRES SKRIFTLIG PR MAIL ELLER MELDING. Muntlige endringer regnes ikke som gyldig.

 • Transportbur

  Vi ønsker at alle våre gjester ankommer i eget transportbur, dette på grunn av gjestens trygghet og sikkerhet.


Se våre rom og suiter

Les mer om hva rommene, suitene og DeLuxe Suiten kan tilby katten din.

Se rom og suiter