ROMMENE

For deg som ønsker det lille ekstra til katten din


SENG

TOALETT

MATSKÅLER

UTSIKT

LEK

LITT INFO OM ROMMENEROMMENE

Rommene inneholder alt hva din katt måtte trenge – og mer! Spesiallagde senger av stål med krystalldetaljer står inne på alle rommene. Oppi sengene er det madrass og pledd, med sengespreder.

Det er et adskilt rom til kattekassen, slik at pusen slipper å ha denne i nærheten av sengen og maten sin. Katter liker ikke å ha lukten av doen i nærheten av maten og sengen, og på grunn av denne løsningen så slipper de det. Mat og drikkeskål med kvalitetsfôr fra Royal Canin (eller medbragt hvis katten ønsker det).

Selvfølgelig er det lagt til rette for litt lek og moro, og det er et område i hvert rom til dette. Her er det et klorebrett, egen lekemus, og tumleplass med liggeunderlag.

Dørene er av plexiglass, slik at kattene kan ligge og slappe av i sengen sin, og samtidig ha full kontroll på hva som skjer utenfor. Likevel har de muligheten til å trekke seg tilbake i sengen sin, om de ønsker å være i fred.


PRIS PÅ ROMMENE

Rommene koster 250,- pr påbegynte dag.
Pris for katt nr. 2 blir 120,- dersom de kan bo på samme rom. Dersom kattene må bo på separate rom blir det ordinær pris for begge kattene.

BOOK ROM

Image Image Image Image