Jobbe på Pusehuset

.Image
Kattehotellmedarbeider

Vi på Pusehuset Kattehotell er avhengig av å ha et dyktig og engasjert team som alle ønsker det beste for våre 2- og 4 beinte gjester. Ønsker du å bli en del av vårt team er du hjertelig velkommen til å sende oss en formell søknad med CV.

-Våre ansatte må ideelt ha sertifikat og tilgang til bil, bolig i nær avstand til hotellet er en fordel.
-Mulighet til å jobbe kveld, helger og ferier som påske, sommer- og juleferie.
-Arbeidstid og behov vil kunne variere basert på lav- og høysesong.

Vi ser fram til å høre fra deg.

Utplassering/Arbeidsuke hos oss?

Vi på Pusehuset Kattehotell syns det er veldig hyggelig å bli spurt om vi har mulighet til å ta imot elever for utplassering eller arbeidsuke gjennom skole hos oss, og imøtekommer gjerne dette i perioder vi har tid og mulighet.

Send oss gjerne en søknad med info om deg selv, ønsket periode, og legg med info fra skolen vedrørende kontrakt, krav og forsikringsopplysninger som vil gjelde under besøket. 


VÅRE VERDIER

Trygghet


På Pusehuset Kattehotell er vi svært opptatt av at du som eier skal føle deg trygg på å sette igjen ditt kjære familiemedlem hos oss. Vi har alle fasiliteter tilrettelagt for at katten din skal få feriere på et trygt og kvalitetssikret hotell, med et personale som brenner for din katts beste. Her hos oss kan vi garantere deg at både du som eier, og katten din vil få den behandlingen dere fortjener! Katten din blir godt fulgt opp, slik at den får tilfredsstilt alle sine individuelle behov.

Trivsel


Vi legger stor vekt på trivsel hos oss. Derfor har vi innredet kattehotellet vårt til kattens beste. Stor plass til aktivitet og lek er noe vi har prioritert. I tillegg har alle kattene mulighet til å trekke seg tilbake og slappe av om de skulle ønske det. Det å være ute er noe mange katter trives med, og derfor har vi et stort uteområde med ulikt underlag, slik at kattens behov for bevegelse og aktivitet blir tilfredsstilt. Rommene er store, romslige og lyse. Og interiøret er mykt, koselig og luksuriøst. Kun det beste er godt nok for pusen din, og vi vil passe på at katten din har det bra fra oppholdets start til slutt!

Tillit


Tillit er noe man fortjener, og vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å fortjene både din og din katts tillit. Vi har derfor et stort fokus på trygghet og trivsel, og ikke minst at du som eier føler deg velkommen og verdsatt av oss. Vi har full forståelse for at det som katteeier kan være vanskelig å sette igjen familiemedlemmet sitt hos fremmede mennesker. Her hos oss skal vi gjøre det vi kan for at du som eier kan slappe av, og stole på at katten din har det bra. Vi har bare 35 rom, og tre faste ansatte. På denne måten har vi mulighet til å følge opp alle kattene på en god måte, slik at pusen får den behandlingen den fortjener.