TEAMET VÅRT

Vi vet hvor viktig det er å vite hvem man setter igjen pusen sin til,
derfor vil vi gjerne gi dere en mulighet til å bli litt bedre kjent med oss.Image
LITT INFO OM OSS

Vårt team består av dyktige og kompetente dyrevenner. Våre verdier – Trygghet, trivsel og tillit- er sentrale i driften av Pusehuset. Kvalitet og sikkerhet er viktig for oss, slik at du som eier skal føle deg trygg på at din katt kan feriere på et godkjent og kvalitetssikret hotell.
Image

Linda Kristiansen

Linda er 39 år, har samboer, hund og to katter. Hunden Lucy er en Lancashire Heeler, og kattene Embla og Lakris er omplasseringskatter. Linda har bakgrunn som frivillig i Dyrebeskyttelsen Bergen og Trondheim i 7 år. I Dyrebeskyttelsen var Linda borti det aller meste som har med katt å gjøre. Blant annet som fosterhjem for ca 100 små og store puser, og hjerte var ekstra stort for å hjelpe de redde pusene med å bli trygg på en tilværelse som familiepus. Hun satt også i styret i Dyrebeskyttelsen Trondheim i fem år, her ble Linda og June kjent med hverandre gjennom sine styreverv.

I perioden 2013-2017 drev Linda sin egen bedrift, Luckys Dyrepass, der hun tilbød hundelufting og smådyrpass i eiers hjem. Gjennom denne jobben ble hun kjent med veldig mange forskjellige katter av ulike raser og personligheter. I dag er hun utdannet hundeinstruktør, og har jobbet for en av de største hundeskolene i Trondheim sammen med Thea. I tillegg er hun vekter for Nokas. Linda har en allsidig bakgrunn og er utdannet Førskolelærer, 1 år på husdyrvelferd og hundefag på HIST.

Linda har hatt katt nesten hele livet, og er veldig opptatt av at katten skal ha det så optimalt som mulig enten det gjelder i sitt eget hjem, eller på ferie på kattehotell. Fritiden bruker hun aller helst på å enten gå i skog og mark sammen med hund og samboer. Eller sitte i sofan på hytta foran peisen med en katt i hver armkrok og hunden i fotenden, da senker roen seg.

Funfact: Linda reddet sin første katt da hun var 6 år. Han var fraflyttet av sin eier og ble adoptert av Linda og familien. Han ble hennes beste venn, og fikk navnet Børre.

Image

June Aakvik

June er 38 år og kjent som kattedama på Pusehuset der hun har vært med på eventyret siden starten i 2016. June har mye erfaring med både katt, hund og kanin. Hun har bakgrunn som frivillig i Dyrebeskyttelsen Trondheim, hvor hun jobbet som brakkesteller og var fosterhjem, i tillegg til at hun satt i styret i 2 år. Det var der hun traff Linda. June har også hatt praksis på dyreklinikk og jobbet flere år på dyrebutikk før hun havnet på Pusehuset. 

June kommer fra en liten sauegård ved Helgelandskysten og dyr og natur har alltid stått hennes hjerte nært. Hun brenner for at dyr skal bli behandlet med respekt og alltid gies den kjærligheten og omsorgen de fortjener. 

Hjemme har June samboer, hunden Thorin, de tre kattene Saga, Sirius og Hassel og kaninen Charlie.

På fritiden tilbringer June mye tid på tur og trening med Thorin, når hun ikke lager mat, spiller PlayStation med pus på fanget eller fotograferer og maler bilder. Hun er også hobbygartner, og i tillegg til kjøkkenhage med blomster og poteter har hun et lite drivhus der hun dyrker tomater i alle regnbuens farger, urter, chili, physalis, agurk og paprika.

Funfact: June har tatt sin kjærlighet til dyr et steg lengre, og er praktiserende veganer for dyrene, helsa og miljøet. 

Image

Thea Hjulstad-Hoff

Thea er 41 år, og bor med sin mann og deres lille sønn Bo. Thea har en allsidig bakgrunn, og ble i 2021 ferdig utdannet atferdskonsulent på hund, katt og hest via Norges miljø-og biovitenskaplige universitet. Hun er utdannet hundeinstruktør, og jobber for en av de største hundeskolene, Trondheim Hundeskole, og som faglærer på Øya VGS, på Hund- og dyrepleie, ved siden av Pusehuset.

Hun har i tillegg bakgrunn som frivillig i Dyrebeskyttelsen Trondheim, der var hun fosterhjem for både unge og voksne katter, samt at hun kjørte kattetaxi. Hun satt også i styret i Dyrebeskyttelsen Trondheim i 2 år. Hun ble kjent med Linda via at hun var vikar for Linda´s firma Luckys Dyrepass, som tilbød hundelufting og smådyrpass i eiers hjem. Hun har også jobbet en periode som klinikkassistent på dyrehospital, har 1 år på Husdyrfag fra NMBU, og er tillegg utdannet Hudpleier.

Thea har hatt hund og hest nesten hele livet, og er veldig opptatt av at dyr skal ha et godt og trygt liv og brenner for at mer kunnskap er nøkkelen til dette. Fritiden bruker hun aller helst med familie, men også hage og oppussing er gøyale prosjekt å henge fingrene i.

Funfact: Thea har 15 års erfaring fra hotell og servicebransjen, blant annet 8 års erfaring fra Britannia Hotel, og syns det er utrolig gøy å nå få slå sammen kunnskap om dyr og hotelldrift, for å kunne drifte Pusehuset på best mulig måte!
-Thea er for tiden ute i permisjon pga. familieforøkelse-

Medlem i Norsk Atferdsgruppe for Selskapsdyr (NAS)
https://atferdskonsulenter.no

Deltar på vegne av Pusehuset i prosjektet Dyreprat
https://www.bondelaget.no/.../dyrevel.../dyreprat-2022-2025/

VÅRE VERDIER

Trygghet


På Pusehuset Kattehotell er vi svært opptatt av at du som eier skal føle deg trygg på å sette igjen ditt kjære familiemedlem hos oss. Vi har alle fasiliteter tilrettelagt for at katten din skal få feriere på et trygt og kvalitetssikret hotell, med et personale som brenner for din katts beste. Her hos oss kan vi garantere deg at både du som eier, og katten din vil få den behandlingen dere fortjener! Katten din blir godt fulgt opp, slik at den får tilfredsstilt alle sine individuelle behov.

Trivsel


Vi legger stor vekt på trivsel hos oss. Derfor har vi innredet kattehotellet vårt til kattens beste. Stor plass til aktivitet og lek er noe vi har prioritert. I tillegg har alle kattene mulighet til å trekke seg tilbake og slappe av om de skulle ønske det. Det å være ute er noe mange katter trives med, og derfor har vi et stort uteområde med ulikt underlag, slik at kattens behov for bevegelse og aktivitet blir tilfredsstilt. Rommene er store, romslige og lyse. Og interiøret er mykt, koselig og luksuriøst. Kun det beste er godt nok for pusen din, og vi vil passe på at katten din har det bra fra oppholdets start til slutt!

Tillit


Tillit er noe man fortjener, og vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å fortjene både din og din katts tillit. Vi har derfor et stort fokus på trygghet og trivsel, og ikke minst at du som eier føler deg velkommen og verdsatt av oss. Vi har full forståelse for at det som katteeier kan være vanskelig å sette igjen familiemedlemmet sitt hos fremmede mennesker. Her hos oss skal vi gjøre det vi kan for at du som eier kan slappe av, og stole på at katten din har det bra. Vi har bare 35 rom, og tre faste ansatte. På denne måten har vi mulighet til å følge opp alle kattene på en god måte, slik at pusen får den behandlingen den fortjener.