TEAMET VÅRT

Vi vet hvor viktig det er å vite hvem man setter igjen pusen sin til,
derfor vil vi gjerne gi dere en mulighet til å bli litt bedre kjent med oss.Image
LITT INFO OM OSS

Vårt team består av dyktige og kompetente dyrevenner. Våre verdier – Trygghet, trivsel og tillit- er sentrale i driften av Pusehuset. Kvalitet og sikkerhet er viktig for oss, slik at du som eier skal føle deg trygg på at din katt kan feriere på et godkjent og kvalitetssikret hotell.
Image

Pamela

Eier og daglig leder

Pam er 38 år gammel, hun bor sammen med kjæresten sin og hunden sin Dixza, som hun adopterte for 2 år siden. Pam er født venezuelansk, naturalisert i Spania. Hun har bodd på forskjellige steder i verden, og det har alltid vært hennes drøm å ta vare på dyr og hjelpe vitenskapen.

Gjennom livet har hun hatt hunder og katter som hun har tatt vare på og fått til å komme seg, noen har alltid vært en del av livet hennes, andre har hun bare hjulpet med å komme seg og finne en familie. Hun studerte ren biologi i Venezuela og fullførte sin grad i ingeniørfag innen dyreproduksjon, med spesialisering innen kunstig inseminasjon av storfe, arbeid med hester og å ha en grisefarm. I tillegg til å være en del av Pusehuset, er hun vitenskapelig assistent ved NTNU.

På fritiden liker hun å gå lange turer med Dixza, og hun elsker å lese skjønnlitterære bøker ved peisen.

Image

Linda

Økonomiansvarlig

Linda er 40 år, har samboer, hund og to katter. Hunden Lucy er en Lancashire Heeler, og kattene Embla og Lakris er omplasseringskatter. Linda har bakgrunn som frivillig i Dyrebeskyttelsen Bergen og Trondheim i 7 år. I Dyrebeskyttelsen var Linda borti det aller meste som har med katt å gjøre. Blant annet som fosterhjem for ca 100 små og store puser, og hjerte var ekstra stort for å hjelpe de redde pusene med å bli trygg på en tilværelse som familiepus. Hun satt også i styret i Dyrebeskyttelsen Trondheim i fem år.

I perioden 2013-2017 drev Linda sin egen bedrift, Luckys Dyrepass, der hun tilbød hundelufting og smådyrpass i eiers hjem. Gjennom denne jobben ble hun kjent med veldig mange forskjellige katter av ulike raser og personligheter. Hun er utdannet hundeinstruktør, og har jobbet for en av de største hundeskolene i Trondheim sammen med Thea. I tillegg er hun vekter. Linda har en allsidig bakgrunn og er utdannet Førskolelærer, 1 år på husdyrvelferd og hundefag på HIST.

Linda har hatt katt nesten hele livet, og er veldig opptatt av at katten skal ha det så optimalt som mulig enten det gjelder i sitt eget hjem, eller på ferie på kattehotell. Fritiden bruker hun aller helst på å enten gå i skog og mark sammen med hund og samboer. Eller sitte i sofan på hytta foran peisen med en katt i hver armkrok og hunden i fotenden, da senker roen seg.

Linda var en av eierne av Pusehuset fra oktober 2019 til februar 2024.

Image

Eirin

Vikar

Eirin er 19 år. Hun er født og oppvokst på Vikhammer, der hun nå bor sammen sine foreldre og hunden Bella. I tidligere barndomsår er hun vokst opp med katten Morris.

Akkurat nå går hun siste året på videregående, studiespesialisering. Hun har alltid hatt en interesse for å jobbe med mennesker, og til høsten skal hun studere «Lektor i språkfag -  Engelsk» på NTNU, slik at hun kan jobbe videre innenfor dette fagfeltet.

På fritiden så liker hun å være med venner, trene og holde på med skyting. Skyting er hennes store lidenskap som hun har holdt på med i 6 år.

Det å jobbe på Pusehuset er som en drøm ifølge hun. Det å ha en jobb å se fram til, der man møter alle kattene og de snille kundene, er mer enn det hun kunne ha spurt om for hennes første jobb.

Image

Thea

Vikar

Thea er 42 år og bor med sin mann og deres lille sønn Bo. Thea har en allsidig bakgrunn, og ble i 2021 ferdig utdannet atferdskonsulent på hund, katt og hest via Norges miljø-og biovitenskaplige universitet. Hun er utdannet hundeinstruktør, og jobber for en av de største hundeskolene, Trondheim Hundeskole, og som faglærer på Øya VGS, på Hund- og dyrepleie, ved siden av Pusehuset.

Hun har i tillegg bakgrunn som frivillig i Dyrebeskyttelsen Trondheim, der var hun fosterhjem for både unge og voksne katter, samt at hun kjørte kattetaxi. Hun satt også i styret i Dyrebeskyttelsen Trondheim i 2 år. Hun ble kjent med Linda via at hun var vikar for Lindas firma Luckys Dyrepass. Hun har også jobbet en periode som klinikkassistent på dyrehospital, har 1 år på Husdyrfag fra NMBU, og er tillegg utdannet Hudpleier.

Thea har hatt hund og hest nesten hele livet, og er veldig opptatt av at dyr skal ha et godt og trygt liv og brenner for at mer kunnskap er nøkkelen til dette. Fritiden bruker hun aller helst med familie, men også hage og oppussing er gøyale prosjekt å henge fingrene i.

Medlem i Norsk Atferdsgruppe for Selskapsdyr (NAS).

Deltar på vegne av Pusehuset i prosjektet Dyreprat.

Thea var en av eierne av Pusehuset fra oktober 2019 til februar 2024.

- For tiden ute i permisjon pga. familieforøkelse -

VÅRE VERDIER

Trygghet


På Pusehuset Kattehotell er vi svært opptatt av at du som eier skal føle deg trygg på å sette igjen ditt kjære familiemedlem hos oss. Vi har alle fasiliteter tilrettelagt for at katten din skal få feriere på et trygt og kvalitetssikret hotell, med et personale som brenner for din katts beste. Her hos oss kan vi garantere deg at både du som eier, og katten din vil få den behandlingen dere fortjener! Katten din blir godt fulgt opp, slik at den får tilfredsstilt alle sine individuelle behov.

Trivsel


Vi legger stor vekt på trivsel hos oss. Derfor har vi innredet kattehotellet vårt til kattens beste. Stor plass til aktivitet og lek er noe vi har prioritert. I tillegg har alle kattene mulighet til å trekke seg tilbake og slappe av om de skulle ønske det. Det å være ute er noe mange katter trives med, og derfor har vi et stort uteområde med ulikt underlag, slik at kattens behov for bevegelse og aktivitet blir tilfredsstilt. Rommene er store, romslige og lyse. Og interiøret er mykt, koselig og luksuriøst. Kun det beste er godt nok for pusen din, og vi vil passe på at katten din har det bra fra oppholdets start til slutt!

Tillit


Tillit er noe man fortjener, og vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å fortjene både din og din katts tillit. Vi har derfor et stort fokus på trygghet og trivsel, og ikke minst at du som eier føler deg velkommen og verdsatt av oss. Vi har full forståelse for at det som katteeier kan være vanskelig å sette igjen familiemedlemmet sitt hos fremmede mennesker. Her hos oss skal vi gjøre det vi kan for at du som eier kan slappe av, og stole på at katten din har det bra. Vi har bare 35 rom, og tre faste ansatte. På denne måten har vi mulighet til å følge opp alle kattene på en god måte, slik at pusen får den behandlingen den fortjener.