TEAMET VÅRT

Vi vet hvor viktig det er å vite hvem man setter igjen pusen sin til,
derfor vil vi gjerne gi dere en mulighet til å bli litt bedre kjent med oss.LITT INFO OM OSS


Vårt team består av dyktige og kompetente dyrevenner. Våre verdier – Trygghet, trivsel og tillit- er sentrale i driften av Pusehuset. Kvalitet og sikkerhet er viktig for oss, slik at du som eier skal føle deg trygg på at din katt kan feriere på et godkjent og kvalitetssikret hotell.

Ettersom at vi er så mange som er engasjerte i Pusehuset, vil det alltid være noen tilstede og i nærheten.
Alle i vårt team bor i nærheten av hotellet, og dette gjør at du som kunde vil oppleve god fleksibilitet samt at kattene får god oppfølging og masse oppmerksomhet.

Kari Halvorsen

52 år, Eier av Pusehuset

Kari er vår kjære pusemor. Hun har hatt katt store deler av livet, og er veldig opptatt av at alle dyr skal ha det godt. For øyeblikket har Kari og familien tre hester (Dreyri, Skör og Keilir), en hund (Balto) og to katter (Piril og Påsan). Dyrene våre er en del av familien, og hverdagen hadde ikke vært den samme uten!

Sara Helene Halvorsen

21 år, Daglig leder av Pusehuset og administrerer Facebook og hjemmeside.

Jeg er odelsjenta på gården og har drevet med hest og dyr store deler av livet. Jeg har alltid hatt katt og synes uten tvil at de er et av de mest fascinerende dyrene som fins! Ingenting er bedre enn å være i hotellet med gjestene våre!

June Marit Aakvik

33 år, Hotellmedarbeider

June Marit har mye erfaring med dyr. Hun har sittet i styret i Dyrebeskyttelsen i mange år, og jobbet med omplassering av katter i flere år. Hun har selv tre katter, to kaniner og en hund. Hun bor kun 5 minutter unna Pusehuset. June Marit er genuint opptatt av dyrevelferd, og er en av våre faste ansatte.

Maria Ross Eide

24 år, Hotellmedarbeider

Maria er ei dyrekjær jente som er utdannet helsefagarbeider. Hun har selv to hunder, og er aktiv i stallen med både hester og katter. Hun bor på gården, og er ikke redd for å ta i et tak. Kjempekoselig og trivelig dame som absolutt passer perfekt til å jobbe med dyr. Maria er også en av våre faste ansatte.

Johanne N Gjerstad

15 år, Hotellmedarbeider

Johanne er kattekoser nr. 1. Hun bor rett ved Pusehuset, og har hatt egen hest store deler av livet. Hun tilbringer en del tid hos oss, og gjør en utmerket jobb! Johanne er veldig flink med håndtering av dyr, og elsker å kose med dem. Hun er pliktoppfyllende og til å stole på! Kommer alltid med et smil på lur!


Les om våre verdier her

VÅRE VERDIER

Trygghet


På Pusehuset Kattehotell er vi svært opptatt av at du som eier skal føle deg trygg på å sette igjen ditt kjære familiemedlem hos oss. Vi har alle fasiliteter tilrettelagt for at katten din skal få feriere på et trygt og kvalitetssikret hotell, med et personale som brenner for din katts beste. Her hos oss kan vi garantere deg at både du som eier, og katten din vil få den behandlingen dere fortjener! Katten din blir godt fulgt opp, slik at den får tilfredsstilt alle sine individuelle behov.

Trivsel


Vi legger stor vekt på trivsel hos oss. Derfor har vi innredet kattehotellet vårt til kattens beste. Stor plass til aktivitet og lek er noe vi har prioritert. I tillegg har alle kattene mulighet til å trekke seg tilbake og slappe av om de skulle ønske det.Det å være ute er noe mange katter trives med, og derfor har vi et stort uteområde med ulikt underlag, slik at kattens behov for bevegelse og aktivitet blir tilfredsstilt. Rommene er store, romslige og lyse. Og interiøret er mykt, koselig og luksuriøst. Kun det beste er godt nok for pusen din, og vi vil passe på at katten din har det bra fra oppholdets start til slutt!

Tillit


Tillit er noe man fortjener, og vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å fortjene både din og din katts tillit. Vi har derfor et stort fokus på trygghet og trivsel, og ikke minst at du som eier føler deg velkommen og verdsatt av oss. Vi har full forståelse for at det som katteeier kan være vanskelig å sette igjen familiemedlemmet sitt hos fremmede mennesker. Her hos oss skal vi gjøre det vi kan for at du som eier kan slappe av, og stole på at katten din har det bra. Vi har bare 30 rom, og tre faste ansatte. På denne måten har vi mulighet til å følge opp alle kattene på en god måte, slik at pusen får den behandlingen den fortjener.