Hjemmepass i juli 2020

Pusehuset har kastet seg rundt, og kan nå tilby hjemmepass av katt, marsvin og kanin i en begrenset periode, og for et begrenset område i Trondheim. Vi har vært så heldig å få en sommervikar, Elise, som kan tilby hjemmepass av katt, marsvin og kanin for juli 2020 som et tilskudd til Pusehuset kattehotell.

🏡Hjemmepass tilbys følgende steder: Fortunalia, Jonsvatnet (max 30 min. sykkeltur ut fra Fortunalia), Vikåsen, Brundalen, Charlottenlund, Jakobsli, Tunga, Dragvoll, Angeltrøa, Moholt, Eberg, Othillenborg, Valentinlyst, Strinda, Tyholt og sentrum. Andre steder i Trondheim må evt. vurderes etter henvendelse i forhold til tilgjengelighet med buss.

📨 Send en mail til oss på post@pusehusetkattehotell.no hvis du tenker at hjemmepass kan være noe for din pus, kanin eller marsvin i juli. Prisene er 280,- for 30 min.pass, 350,- for 1 times pass daglig, i utgangspunktet tilbys det et pass pr. dag. Skulle det være grunner for at pus trenge mer enn et daglig tilsyn f.eks. ved medisinering – spør om det. Avtale rundt passet, dyrets behov og avtale om nøkkel gjøres ved et avtalt digitalt møte etter at booking er gjort, av smittehensyn. Vi på Pusehuset tar smittevern på største alvor, også på hjemmepass.

Litt om vår flotte sommervikar. Elise er 17,5 år, er niesen til Linda (ene eier av Pusehuset). Hun kommer fra Narvik, og skal begynne siste året på videregåend til høsten. Elise har mye erfaring med katt da hun har hatt katt nesten hele livet. Hun har også jobbet sammen med tante Linda 4 av 5 sommere med Luckys Dyrepass som blant annet tilbød hjemmepass av smådyr i Trondheim og omegn. Elise drev også sitt eget dyrepassfirma sommeren 2018 hjemme i Narvik. Elise har også hatt marsvin noen år. Elise er veldig glad i dyr, da spesielt katt og hund, og hun ønsker å gjøre ferien så behagelig som mulig for dyret, og så bekymringsløst og lettvint som mulig for eierne 😻

Send oss en mail hvis du tenker at ditt dyr ønsker hjemmepass i juli 😻🐇🐹

Praktisk informasjon

Pusehuset kommer hjem til deg og passer din(e) katt(er). Tømmer kattedoen for ekskrementer (spade og pose må legges frem), gir mat og vann, koser og leker hvis katten(e) ønsker det. Skal katten(e) slippes ut, avtales det på forhånd. Ønskes det at det skal kostes opp kattesand som kommer utenfor kattedoen må kost settes frem.

Det tas inn post og vannes blomster hvis ønskelig, det er med i prisen.

Det er også mulig å avtale ting som børsting, bading og medisinering mot ekstra betaling.

Vi tar ikke ansvar hvis katten(e) forsvinner under hjemmepasset, men vi skal selvfølgelig gjøre vårt beste ved å lete etter katten(e).

Pusehuset forplikter seg til å oppbevare nøkler på en ansvarlig måte. Eventuelt tapt nøkkel vil erstattes med kopi eller med pris for ny nøkkel.

Det utføres et digitalt møte før hjemmepassets start for å avtale de praktiske tingene rundt passet som hva liker katten å spise/gjøre, nøkkel, evt andre ting passeren trenger å vite.

Sykdom

Dersom katten(e) skulle bli syk under oppholdet, forbeholder vi oss retten til å kontakte veterinær på eiers regning. Om katten din er syk eller skadet før oppholdet, må vi få en skriftlig beskjed om dette per mail. Det kommer ingen tillegg i prisen om katten din må ha daglig medisinering. Avgift til akutt veterinærbesøk 500,- tur/retur.

Vi anbefaler at alle katter er vaksinert, og fått ormkur etter behov.

Pusehuset er forsikret gjennom Gjensidige, men vi anbefaler dyreeier å ha forsikring på sine dyr. En evt. skade/sykdom på katten(e) vil være dekket av den enkelte eiers forsikring.

Avbestilling (hjemmepass)

I sommerferien (15.6-15.8), kan avbestilling foretas inntil 14 dager før passets start. Avbestilling etter dette blir også belastet med 50% av passets totalbeløp. Alle avbestillinger som skjer dagen før passets start blir belastet med 100% av passets totalbeløp. Alle avbestillinger skal gjøres pr mail.

Endring av opphold

Forlengelse av passet kan kun foretas såfremt det er ledig kapasitet. Det er mulig å spørre om dette når som helst ila passet. Forkortelse av passet følger de samme reglene som for avbestilling. Alle endringer på passet skal gjøres skriftlig på mail.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *